Beklædning af varerummet

Der er god økonomi i at investere i beskyttelse af varerummet. Udover et skridsikkert underlag, beskytter du sider og hjulkasser mod buler fra væltet gods.

Lys, lygter og blitzblink

Belysning er en større videnskab, og mulighederne er mange. Kontakt os for at få råd og vejledning til valg af den optimale løsning tilpasset til dit behov.

Komfortvægge

Fremstillet i lyddødt materiale, med tæppefilt mod kabinen, giver vores komfortvægge dig samtidig mere plads i kabinen.

Mandskabskabine

Med en mandskabskabine kombineres en varebil med en bus. Spar registreringsafgiften på 30% og få mulighed for at transportere op til 7 personer.

ALUCA

Aluca tilbyder let, robust og sikker bilindretning til mennesker, der hver dag er på vejen med mobil service.

 

WM System ramper

Læsserampen er det fleksible og økonomisk fordelagtige alternativ til en varelift. WM System læsseramper klarer belastninger fra 300 til 1500 kg.

Trin til varebilen

Få let adgang til både kabine og varerum med et skridsikkert trin. TJ Karrosseri A/S tilbyder trin til alle gængse varebiler og minibusser. 

Scheelmann

Mange mennesker lever med rygsmerter, og bilkørsel gør det sjældent bedre. Ofte er løsningerne enkle og ligetil. Scheelmann tilbyder ergonomiske sæder af høj kvalitet.

Plastipol-Scheu Bilindretning

Styrke og funktionalitet er kendetegnende for Plastipol-Scheu Bilindretning. 

Ventilation til varerummet

Tagventilation – et frisk pust til varerummet. Afgiver godset dampe, eller har du brug for et frisk pust til din hund, er tagventilation løsningen.

Varelifte

Et uvurderligt arbejdsredskab i dagligdagens arbejde, hvor pålidelighed og funktionalitet er de vigtigste parametre.

Rhino tagløsninger

Har du brug for en lastløsning til taget, så har Rhino løsningen! Rhino tilbyder kvalitetsløsninger i aluminium og flot design.

MAD hjælpefjedre og luftaffjedring

Hænger bagenden når du læsser eller sætter trailer på bilen? MAD Suspension Systems har løsningen til dig!

Funktionel styling

Funktionel styling er en række funktionelle produkter, der både har en praktisk funktion og samtidig ser godt ud på din nye bil.

Lastsikring

Sikring af lasten er god økonomi! Dels undgår du skader på de materialer du transporterer, dels undgår du skader på bilen.

Tyverisikring

En række simple løsninger kan hjælpe dig med at sikre bil og værdier, så du kan overholde dine aftaler og undgå ærgrelser over indbrud i bilen.