Ophavsret

Artikler, fotografier, grafik og tekst samt andet offentliggjort materiale på www.tjkarrosseri.dk, tilhører TJ Karrosseri A/S, leverandører og samarbejdspartnere, og stilles til rådighed for visning/læsning på dette website.

Virksomheder må således ikke udprinte fotos, kopiere tekst mv. til brug i markedsføring, salg o. lign. uden forudgående skriftlig aftale.

Du må gerne udprinte enkelte sider til eget privat brug. Du må også gerne tage en kopi i digital form, hvis det udelukkende er til eget personligt brug indenfor husstanden iht. ophavsretslovens §12.

Erhvervskunder kan frit udprinte sider til udlevering og fremvisning for kunder.

Ønsker du at anvende tekst, foto, grafik mv. er du velkommen til at kontakte Claus Behrend (claus@tjkarrosseri.dk).

Links

Du må gerne henvise til forsiden af vores website, www.tjkarrosseri.dk, med tydelig kildeangivelse.

Vi accepterer ikke gentagende og systematisk brug af links direkte til underliggende materiale på www.tjkarrosseri.dk. Der må heller ikke linkes på en måde, så www.tjkarrosseri.dk, eller materiale herfra, kommer til at se ud som om, det er en del af et andet website, medmindre der er indgået skriftlig aftale herom.

Overtrædelser medfører krav om vederlag, erstatning og godtgørelse.

TJ Karrosseri A/S er ikke ansvarlig for indhold på websites, som www.tjkarrosseri.dk linker til. Finder du anstødeligt materiale på websites vi linker til, hører vi gerne om det.