Corporate Social Responsibility

Udover at være os bevidste om det ansvar, der ligger i at arbejde med specialløsninger til biler mht. sikkerheden i brug af gennemtestede produkter og udformningen af de individuelle løsninger, har vi hos TJ Karrosseri A/S også en holdning til det ansvar, der påhviler os i forhold til vores omverden.

I det omfang det er muligt, gør vi brug af danske leverandører. Derved sikrer vi os, at produkterne er produceret under rimelige forhold, både mht. miljøbelastning og arbejdsvilkår. Selvom det givetvis ville være økonomisk fordelagtigt at udlægge en del af vores produktion til lavtløns-lande, har vi valgt at tilgodese danske arbejdspladser og dermed også vores samlede miljøbelastning (filtre på maleranlæg, energibesparende produktion, sparet vejtransport mv.)

 

Vi lægger vægt på, at overholde alle gældende regler mht. personaleforhold og arbejdsmiljø. Vi har ligeledes ansatte i skåne/flexjob, hvilket vi varmt kan anbefale andre virksomheder at gøre brug af. Alle ansatte hos TJ Karrosseri A/S er ansat under dansk overenskomst.